sila click ‘pages’ untuk mengetahui perihal future phenomenon

Posted on May 8, 2008. Filed under: Uncategorized |

salam…

huii…panjangnya tajuk…tapi tu lah yang saya nak sebutkan.

segala mengenai future phenomenon..dari a-z, saya akan kumpulkan di ‘pages’…

ia ibarat buku internet dalam blog saya ni…

so, untuk ruangan hadapan ni, saya kan ceritakan benda2 yang related dengan future phenomenon…

baik politik, current event, future event, mistik, quantumn physic, sufism, dan lain2…

nak cerita pasal kehidupan peribadi pun boleh tapi..segan laa..

so..meh komen bebanyak…bagi info then saya kupas dgn info saya plak…

yang pasti…kita sama2 menuju future phenomenon jua…

wallahuaklam

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

2 Responses to “sila click ‘pages’ untuk mengetahui perihal future phenomenon”

RSS Feed for Hasellusiby’s Weblog Comments RSS Feed

Assalamualaikum bro Aiz, wow tahniah u dah cetus avant-garde phenomenon with greatly panache.Sy dah baca artikel dlm bro punya blog nih ,huraian bro memang jelas dan mantap.Sama2 kita teruskan perjuangan dlm cube matrix nih.

salam bro… tentang isu makanan tu sedey giler bila kt malaysia ni tak habis2 org mengatakan hanya politik semata. tak habis2 politik sampaikan isu makanan pun adalah sandiwara politik kerajaan semata.


Where's The Comment Form?

  • Blog Stats

    • 92,711 viewers
  • May 2008
    M T W T F S S
        Jun »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
  • VISITOR MAP

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: