7 hari- 500 hits..

Posted on May 12, 2008. Filed under: Uncategorized |

salam…wow..tu je yang leh aku kata…aku tak sangka blog aku leh ada viewer sampai 500 lebih…

selama 7 hari ni, aku bagi yang ringan2 dulu…memula nak citer pasal teori future phenomenon aku tu…lepas tu gatal tangan nak tulis pasal krisis makanan..tup2 citer pasal future event 2008…tak sangka, prediction pasal gempa bumi kat china tu betul2 jadi
(ni dari CZ sebenarnya..sila rujuk http://www.atasbawah.com)

tapi..ni mungkin kebetulan semata2…tapi yang herannya..lepas taufan nargis, mai plak gempa bumi china..semua kena kat musuh2 amerika (pendapat jer laa)..

cam ada kaitan lak dengan prediction pasal u.s dah bangunkan senjata cuaca…the ultimate weapon..apapun kuasa ALLAH lagi ganas dari senjata tu…

berita pasal earth quake tu:-

tapi, aku nak ulang sekali lagi..ni prediction semata2…kuasa tuhan lagi berkuasa…jangan kata blog aku yang menjadi kekacauan otak korang…tengah risau ni..perkara ni bukannya main2.

well..thanks to u all sebab bagi sokongan dalam masa 7 hari pertama ni…ku akan teruskan…

next artikel yang bakal di publishedkan ialah:-

-matahari terbit dari barat…saturn?
-merangkak dalam salji…plo shift?
-bumi gelap pada zaman mahdi…photonic belt?
-panji2 hitam…kuasa ‘melayu’
-the next age…mahdi age

insyallah, jika ada rezeki dan kesempatan, nilah artikel yang akan di keluarkan..kalu de info..leh bagitau dulu..leh masukkan sekali nanti…

apa pun…sama2lah kita menghadapi next event dengan tabah..amin

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

12 Responses to “7 hari- 500 hits..”

RSS Feed for Hasellusiby’s Weblog Comments RSS Feed

takpe….kalo US ada weather control machine….US kena ingat…org melayu kat nusantara ni pun ada gak machine ni…’spiritual machine’ tak perlu alat2 atau jentera atau menggunakan sbrg tenaga elektrik mcm HAARP tu.. …digelar…teknik ‘pindah’ hujan/awan….🙂 (serius, bukan main2 woo)….istilah ‘pindah hujan’ wujud di nusantara je, tak pernah lagi aku dgr wujud di Europe, India, France, China dll (corrent me if i’m wrong)….tapi…sape nak tolong ajarkan? hmm..

prof aiz, hehehe…tetiba je kat MHI ada pensyarah Uitm sebut your signature

the light will come when the evil shadows cross the angle line

tadi kat RTM, Dato Mukhriz dah mention keterlibatan DSAI dgn Paul Wolfowitz (ex. Deputy Sec. of Defense utk perang Iraq), dana yg masuk ke Foundation for Future, penglibatan NED….senang citer shadow gov. di parlimen…caya la Dato Mukhriz…

cz, ye ke aura lky ble sampai ke melaka? ryan tak tau byk pasal dia, cuma dgr2 je citer dari bekas bodiguard dia dulu yg juga seorang bomoh tapi kena pecat, tak ingat lah pasal apa.. lky ni kalau engkar ckp dia, dia leh tengking sampai kecut perut wooo.. kat badan dia pun ada “benda” yg dpasangkan.. ntha tul tidak Wallahu’alam.. dulu, arwah pakcik ryan kata masa dia bertugas menjadi askar kat spore(pakcik ryan org melaka), time riot antara cina dgn melayu tu, org2 cina da kejar dorang dgn parang sampai ke pantai.. sekali arwah pakcik ryan baca2 hapa ntha pastu hembus ke laut, pastu org2 cina ni nampak byk sampan2(askar2 back up indon siap dgn tombak) dtg dari arah laut.. so, dorang ingat ada bantuan dari sana, so dorang pun backout la, padahal takda sapa2 pun.. tu yg lky takut tu dgn org melayu/Islam.. dia tau kita mempunyai kekuatan spiritual.. sayangnya org2 dulu tak passing2 ilmu dorang kat kita..😦 sori aiz 4 taking up space..

bila ckp pasal kontrol weather ni kan, ada seorang pemuda dr indon ni, dia dr keturunan ahlul bait, masa dia sewa boat nak gi pulau apa ntha, waktu tu angin ribut kencang semacam sampai wak tukang bawak boat tu takut, tak berani nak teruskan perjalanan, tapi pemuda ni kata, takpa wak, teruskan.. pastu dia baca2 apa ntah, tetiba langit trus bertukar menjadi cerah semula.. wak tu pelik dan tanya mcm2 kat dia, tapi pemuda ni kata, wak jgn bagitau sapa2 ok? fuhh… kencang sey ilmu dia… huhuhu…

tenkiu tengku 4 d artikel on water.. sayang ryan tak save byk2 artikel kat blog H07 tu.. rugiii byk ilmu kat situ, cuma dpt save page ttg pengalaman kencanamd as my fav.. masih ada lagi page tu.. sapa2 nak save gi ke link ni… http://pedangzulfaqar-tokuban.blogspot.com/ cepat2 save sblum page tu pun ilang…

btw, ryan terfikir kenapa page tu ilang ek? kalau kena hack, ryan tak kisah sgt, tapi kalau mmg H07 yg delete blog tu sendiri, ryan takut sey.. mana tau dia dpt perintah supaya delete atas sbb2 yg kita pun tak tau… abihlah dunia kalau takda org bijak pandai yg hendak menyampaikan ilmu…😦

saya x boleh bukak link ni http://pedangzulfaqar-tokuban.blogspot.com. blh tlg saya bkk link ni?

ryant..nanti sy bercadang buat artikel psl aura/tenaga dalam/batin/titik energi/chakra/nur ni….nanti siap sy kongsi (coz memerlukan lakaran gambar2 dll)..insyaAllah…walaucamne pun, mengambil kata h07, aura2 ni sekadar tools, cuma menarik utk diperbincangkan je..

Psl h07 ni kan, hari tu dia ade mention kat bhgn atas blog dia yg dia akan tutup blog pedangzulfaqar.blogspot tu. Pendapat sy ttg penutupan tu:

1) spt kata ryant; iaitu mendapat perintah atau
2) ‘penyerahan tugas’ dia dah selesai kpd community – yg ni sy sendiri seram sejuk skit bila dgr bunyi ‘penyerahan tugas’😀 (sekadar meneka je)

korang jangan…erm…actually aku pun heran sebab kenapa nak tutup plak blog tu..punya la banyak ilmu yg ada…tup2 dah tutup…

sedang elok plak aku melangkah atau mengatalkan diri ke board len…

korg rasa ada benda nak berlaku ker..tapi jangan taksub sangat dengan ketidakhadiran ho7 tu…

ryan mcm rasa ada sesuatu yg tak kena bila blog H07 tu ilang.. cannot b kena hack.. firasat ryan, H07 sendri yg delete ilmu2 di dalam tu.. ternyata betul sangkaan ryan.. rasa tak sedap ati jek.. tapi ryan serahkan segala2nya pada Allah.. mudah2an kita semua diselamatkan dari bala bencan yg menimpa.. ameen.. btw, ada prediction abt another bigger earthquake kan jun ke july nnt? seram woo.. takleh nak ckp…😦 rasa2nya mcm da tak cukup masa nak prepare apa2.. kitab mat kilau yg H07 kasik tu pun blum cuba lagi.. takut ahh.. isk.. byk perkara nak wat, tapi tak terbuat2… phew~

baru terperasan post H07 ni… at least it gives me some consolation…

Kemusnahan alam bertujuan supaya manusia ‘berjuang’..
Selagi anda ‘bimbang’ tentang ‘kemusnahan alam’ bermaksud anda berasakan bahawa masih ada ‘masadepan ‘ ddlm ‘dunia ilusi ini’.. Berita2 akhir zaman hanya utk menginsafkan manusia ‘bhwa tiada yg kekal melainkan Allah’

ris pung hairan kenapa HO7 tutup blog nye….. seperti ada sesuatu yang tak kena…..ke dia ada mentioan kenapa dia tutup… rasanya dia tak cakap apa2 kan….. rasa tak sedap hati jugak nihh


Where's The Comment Form?

  • Blog Stats

    • 92,711 viewers
  • May 2008
    M T W T F S S
        Jun »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
  • VISITOR MAP

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: