gog magog?!

Posted on June 17, 2008. Filed under: Uncategorized |

salam…

saya ada terbaca sebuah buku yang menerangkan perihal yakjud makjud atau gog magog ini adalah moyang kepada orang kulit putih (englishmen) sekarang ini.

tapi…bila di kaji balik..maka akan ada teori seperti ni:-

gog magog di kurung oleh iskandar zulkarnain (bukan penjara cam jail kita tu)…

sebab, ia melibatkan dua gunung…jika di kurung bagaikan penjara..maka memerlukan 4 buah gunung.

maka, ikut kajian islam america…mereka di kurung mengunakan teknologi bersifat quantum mechanics…ini di buktikan dgn kehadiran bahan tembaga (pengalir elektirk)…jika hendak bukti kukuh…kajian CERN boleh membantu…(CERN adalah pusat sains tercanggih dunia…internet adalah ciptaan mereka…so, sekarang depa sedang membina partikel accelaration untuk buka worm hole/vortex to other dimension)

-nabi muhammad mengatakan ketika zaman dulu, lubang tu dah sebesar ‘o’ jari…dan ada mengatakan lubang tu di tutup balik kerana azan…ada 2 teori kat sini:-

…1) azan adalah frenquensi terbesar bumi sebab sentiasa di ulang2 di segenap bumi…bila ini terkumpul, kemungkinan, ia juga akan menghasilkan frenquensi besar/daya elektomagnetik (ada yg kata suara dapat memanaskan kopi..kenapa? sebab ia ada elektromagnetic)…

bila tu terjadi, vortex worm hole yg cuba di tembus balik oleh gog magog tu akan di tutup kembali…

2) ada mengatakan gog magog ni dari bawah tanah…saya kurang bersetuju dengan itu kerana, jika mereka datang dari bawah..kenapa quran/hadis mengatakan mereka berbondong-bondong keluar dari ‘atas’…

atas bukan sahaja bermaksud angkasa tetapi lebih dari itu…ia mungkin bermaksud dimensi…

………………………………………………………………………………………………………………….

jadi, untuk ‘link’kan fakta…

orang kulit putih (bukan semua..ada yang mengatakan golongan sebetulnya ialah reptilian shape shifter), adalah keturunan gog magog yang bercampur baur dengan manusia…

jadi, untuk membuka balik pintu kampung mereka, mungkin ramai ‘reptilian shape shifter ini’ bertugas di bidang yang melibatkan teknologi danseterusnya berusaha untuk menembusi ruang vortex yang sentiasa di tutup oleh keajaiban azan di seluruh dunia.

besar kemungkinan, CERN (mungkin), ingin memecahkan worm hole dan menghasilkan vortex dan seterusnya mencipta laluan lain iaitu dari ‘atas’…bukannya pintu lama yang kerap kali tertutup itu.

walaubagaimanapun, ni semua teori..ni sekadar pendapat sahaja. apapun, maklum balas dari yang pakar adalah penting. jangan terus menunding jari mencari kesalahan, tetapi, harus kita mencari mana khilaf dan membetulkannya untuk kebaikkan bersama…insyallah..

wassalam

(by hasell usiby)

p/s: di harap, kita boleh berbincang permasalah ini biarpun dah di takdirkan ‘mereka’ akan terlepas jua. yang kita hendakkan ialah, teknologi dan kajian seperti worm hole, vortex, dimensi dan lain-lain

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

3 Responses to “gog magog?!”

RSS Feed for Hasellusiby’s Weblog Comments RSS Feed

hadis mengatakan..lepas depa keluar dari ruang tu..depan lapar gila2…minum seminum2nya sampai habis kering sungai…

agak2nya kenapa…

sebab mereka dah lama terkurung dalam space tu…

anda mesti tertanya2..kenapa depa lapar pulak…?

sebab, depa adalah org yg sama yg terkurung sejak dahulu hingga lah hari di lepaskan…ni menunjukkan mereka di ‘bend’ oleh suatu ruang yg di luar relatif masa.

seolah2…sejak mereka terkurung hingga hari di lepaskan seperti sebulan sahaja (mungkin)…

apapun ini teori…wslm

Saya menerima teori AZ, cuma masalah kita sekarang ni azan yang dilaungkan kurang dia punya ‘peak’, maksud saya apabila ia di azankan di madrasah atau masjid yang kebanyakan menumpu kepada punca pencarian dan bukan keikhlasan. Azan dengan keikhlasan adalah azan yang hidup, maka dengannyalah bukan sekadar lantun stream kebesaran Allah di sebalik azan akan membentuk sheild.

Pendedahan ini adalah yang terbaik. Pandangan
an-Nafs pula saya anggap sbg plug-in kpd fakta ini.

Saya menyeru para pembaca membincangkan isi
fakta ini.


Where's The Comment Form?

  • Blog Stats

    • 92,711 viewers
  • June 2008
    M T W T F S S
    « May   Jul »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  
  • VISITOR MAP

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: